În fiecare an, TSC propune trei membri în comisia de jurizare, profesioniști activi ai industriei de film. Pe durata înscrierilor, vom prezenta la interval de două săptămâni, cei trei membrii ai ediției #3.

Andreea Borțun

Andreea Borțun

Scenarist și regizor, Andreea a absolvit UNATC, București și a studiat la BARD College, Berlin. Scurtmetrajul Blue Spring, și totodată debutul său regizoral, a fost selectat în competiția oficială a Festivalului Internațional de Film de la Toronto din 2015, iar cel de-al doilea scurtmetraj, Love Locker, a câștigat premiul Berlinale Talents & Canon Short, precum și premiul France 3 (Paris Courts Devant).

Video

Anamaria Antoci

Anamaria Antoci

Anamaria Antoci și-a început cariera în industria filmului în 2012, alături de casa de producție 4 Proof Film. De atunci, a produs o serie de scurtmetraje și lungmetraje premiate internațional (Ilegitim, Fixeur, Planeta Petrila, Saf). În 2017, Anamaria și-a deschis propria companie de producție de film, Tangaj Production, și are un portofoliu de proiecte cinematografice aflate în diferite stadii de producție.

Video

Dorian Boguță

Dorian Boguță

În august 1999, Dorian Boguță urca în trenul Chișinău–București, pentru a-și îndeplini visul de ani de zile: A FACE FILM. Cu o carieră de aproape 20 de ani, Dorian a jucat în peste 40 de filme, producții românești și străine. Alături de Dragoș Bucur și Alexandru Papadopol, a deschis o școală de actorie de film. În 2018, a filmat ca regizor și scenarist primul său lungmetraj, Urma. În prezent, scrie scenariul următorului său film.

Video