THE JURY

Juriul The Script Contest #2 (2017)

Paul Negoescu a studiat Regie la UNATC și a regizat mai multe scurtmetraje, selecționate și premiate la festivaluri de film internaționale, precum: Cannes, Berlin, Karlovy Vary, Slamdance sau Rotterdam. Al doilea lungmetraj al său, „Două Lozuri”, a devenit cel mai de succes film românesc la Box Office. În prezent, se află în post-producție cu cel de-al treilea film, „Never Let it Go”.
Paul Negoescu
Yvonne Irimescu este unul dintre fondatorii NexT Cultural Society și în ultimii 10 ani a fost coordonatorul proiectelor inițiate de NexT: NexT Film Festival, Caravana Filmelor NexT, NexT Film Education și CinEd. În 2017, Yvonne a devenit și directorul executiv al Next Cultural Society.
Yvonne Irimescu
Massimiliano Nardulli este președintele juriului The Script Contest, el fiind prezent și la prima ediție (2016). Lucrează în industria cinematografică din 2007 ca și curator de film, dar și ca producător, consultant de scenariu sau compozitor de coloană sonoră. De asemenea, este și selecționer la festivaluri de film precum: NexT Film Festival, Festival Biarritz Amérique Latine, etc.
Massimiliano Nardulli
Alexandra Safriuc a absolvit secția de Scenaristică din cadrul UNATC și este co-fondator și director artistic ShortsUP. În ultimii 9 ani și-a îndreptat atenția asupra particularităților scurtmetrajului, de la story design la programare.
Alexandra Safriuc